„Iepuraș” Playboy, mort la 34 de ani!

5 februarie 2016 8:59   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

„Iepurașul” Playboy Katie May a încetat din viața la doar 34 de ani, în urma unui accident vascular cerebral. Modelul din Los Angeles a ajuns la spital, în stare de critică, luni (1 februarie). Medicii nu au mai putut face nimic pentru ea. Tânăra a murit, joi (4 februarie), înconjurată de familie și prieteni.

Katie May, care a pozat pentru revistele Playboy și Sports Illustrated, era o tânără frumoasă, cu un viitor strălucit în fața ei și cu planuri mari. Toate acestea au fost terminate brusc, după ce manechinul a suferit un accident vascular cerebral, potrivit Mirror. Joi (4 februarie), Katie a încetat din viață. Anunțul a fost făcut de fratele ei, Stephen May, într-un comunicat dat presei: „Cu durere în suflet, confirmăm că a murit Katie May- mamă, fiică, soră, prietenă, femeie de afaceri, model- după ce a suferit un accident vascular catastrofic, cauzat de blocarea unei artere carotide”.

Înainte de ajunge la spital, Katie May s-a plâns de dureri și voia să facă un tratament, însă a fost prea târziu. Ea era mama a unei fetițe de doar șapte ani. Familia modelului a deschis o pagină pe site-ul GoFoundMe, pentru ajutorarea fetiței rămase orfană.

Mai multe