Imaginea emoționantă apărută pe contul de Instagram al lui Edith Gonzalez, după ce actrița mexicană a murit

13 iunie 2019 19:56   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actrița mexicană Edith Gonzalez a murit la doar 54 de ani, după o luptă de aproape trei ani cu cancerul. Deși vedeta sărbătorea nu acum multă vreme terminarea coșmarului, iată că sfârșitul i-a fost mai aproape decât s-ar fi gândit oricine. Edith era căsătorită cu Lorenzo Lazo din 2010 și avea o fetiță, Constanza, dintr-o relație anterioară. La scurt timp după ce a fost făcută publică vestea morții ei, pe contul său de Instagram a apărut o imagine emoționantă: Edith, alături de fiica sa de aproape 15 ani.

Edith Gonzalez nu i-a ascuns fetei sale că suferă de cancer, iar adolescenta i-a fost alături la fiecare pas spre ceea ce credeau că va fi un drum al vindecării complete. Din păcate, actrița a murit, iar Constanza va trebui să-și trăiască viața fără cea mai importantă persoană, mama ei. 

La scurt timp de când a fost făcută publică vestea decesului lui Edith Gonzalez, pe pagina acesteia de Instagram a apărut o imagine care o înfățișează alături de fetița sa, alături de un text simplu: " Edith Gonzalez, 13 iunie 2019" - data la care actrița mexicană a murit.

Cine este soțul lui Edith Gonzalez

În 2010, Edith Gonzalez a devenit soția mexicanului Lorenzo Lazo, iar de atunci, viața ei s-a schimbat în bine. Bărbatul a devenit principalul ei sprijin în lupta pe care a început-o în 2016. Mai mult, Lazo a devenit figura paternă de care avea nevoie și Constanza, chiar dacă tatăl său biologic este politicianul Santiago Creel.

Citește și:

A murit Edith Gonzalez! Avea 54 de ani și fusese diagnosticată cu cancer

Gabriela Spanic şi Edith Gonzalez, născute în aceeaşi zi, lovite de aceeaşi dramă

Mai multe