Imagini incendiare cu o vedetă tv goală, pe net! Se vede tot

16 martie 2016 14:22   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Jemma Lucy și-a câștigat celebritatea în Marea Britanie după participarea în reality show-ul "Ex On The Beach" și a strâns un număr considerabil de fani, mai ales datorită felului în care arată și a tatuajelor care i-au acoperit tot trupul.

Cea mai recentă ispravă o înfățișează în toată splendoarea sa pe blondă. Deloc timidă, focoasa starletă a apărut complet dezbrăcată pe Snapchat, o aplicație de mesaje video, punând pe jar mințile bărbaților care îi urmăresc activitatea online.

Admiratorii de gen masculin au fost foarte încântați de gestul bombei sexy, iar ea a fost amuzată de atenția pe care a început să o primească după ce și-a expus părțile intim epe Snapchat. Cu toate astea, a anunțat că nu își dorește să primească "replică" o poză nud de la vreun bărbat înfierbântat, anunță The Mirror.

Singurele zone acoperite de vedetă au fost sfârcurile. Nu este pentru prima dată când imaginile ei stârnesc valuri în online, căci Jemma Lucy nu este deloc temătoare când vine vorba să-și expună trupul gol și tatuat.

Mai multe