Imagini incredibile! Cum arată Kim Kardashian de Rusia fără Photoshop

28 aprilie 2017 16:30   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Anastasia Kvitko sau Kima Kardashian de Rusia, cum o știe toată lumea, a fost surprinsă recent de paparazzi la plajă, în Miami. Cu această ocazie, admiratoriii vedetei au putut observa diferențele considerabile între imaginile publicate de ea pe rețelele de socializare și pozele neretușate.

Fotomodelul rus Anastasia Kvitko, cunoscut pentru formele generoase, à la Kim Kardashian, a fost surprins la plajă zilele trecute, în Miami. Vedeta în vârstă de 22 de ani a ales un costum de baie dintr-o singură piesă, cu imprimeu animal, menit să-i pună în valoare poseriorul și sânii voluptuoși.

Spre deosebire însă de imaginile atent prelucrate de Anastasia înainte de a le face publice pe conturile personale de pe rețelele de socializare, de data aceasta s-au văzut și ”detaliile” mai puțin flatante, precum gușa și celulita frumoasei rusoaice.

Kvitko a devenit celebră după ce s-a mutat în America și a refuzat să slăbească, la indicația specialiștilor din agenția de fotomodele în care lucra. Rusoiaca a susținut tot timpul că este 100% naturală, dar recent a apărut o poză cu ea din adolescență care o contrazic.

Mai multe