Impecabil arată Sarah Jessica Parker la 50 de ani!

28 august 2015 23:32   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actriţa Sarah Jessica Parker, cunoscută pentru rolul din serialul ”Totul despre sex” difuzat între anii 1998–2004, i-a lăsat mască pe paparazzi cu silueta impecabilă pe care o are la cei 50 de ani ai săi.

Într-un costum negru de baie, dintr-o bucată, Sarah nici nu şi-a arătat vârsta. Ca trasă prin inel, actriţa s-a distrat în apă şi a înotat cât a poftit. 

Vedeta îşi petrece vacanţa în Ibiza, fără soţul ei, actorul Matthew Broderick (53 de ani), pe megaiahtul Eos, deţinut de miliardarul american Barry Diller (73 de ani) care are o avere de 2,4 miliarde de dolari. Sarah e foarte bună prietenă cu Diane von Furstenberg (68 de ani), soţia miliardarului.

Sarah are o avere de 90 de milioane de dolari, iar soţul său, Broderick, are în conturi 45 milioane de dolari. S-au căsătorit în 1997 şi au 3 copii: un băiat numit James, de 13 ani, şi gemenele Marion şi Tabitha, de 6 ani.

Vedeta a ajuns faimoasă datorită rolului lui Carrie Bradshaw din "Totul despre sex". Sarah a debutat pe Broadway la 11 ani, iar printre filmele în care a jucat se numără "Hocus Pocus" (1993), "Ed Wood" (1994). Ea a câştigat două premii Emmy, patru Globuri de Aur şi trei premii Screen Actors Guild.

Mai multe