În ce vile elegante se mută Julia Roberts şi Michelle Pfeiffer. Nu s-au uitat la bani!

7 martie 2020 12:36   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Nu se uită la bani! Actriţele Julia Roberts şi Michelle Pfeiffer se mută în casă nouă. Amândouă şi-au cumpărat vile elegante în California, SUA. Julia se instalează în San Francisco, iar Michelle va sta în Los Angeles.

  • Actriţa Julia Roberts (52 de ani), binecunoscută pentru rolul din filmul “Frumuşica”, şi-a cumpărat recent o vilă splendidă în cartierul luxos Presidio Heights din San Francisco. Diva, care are o avere de 200 de milioane de dolari, a plătit 8 milioane de dolari pentru acest palat de casă în stil victorian. Vila a fost construită de Sylvain Schnaittacher, la începutul secolului XX, fiind remodelată mai târziu.

 Are o suprafaţă de 576 de metri pătraţi şi un etaj, o cameră de zi enormă, un birou, 5 dormitoare şi 5 băi, bucătărie echipată ultramodern, spaţioasă şi luminoasă, garaj, pivniţă cu 1.000 de sticle de vin. Bucătăria are o masă mare şi este ideală pentru a lua masa în familie. 

În camera de zi este amenajat un spaţiu generos pentru citit care beneficiază de multă lumină naturală. Mobilele sunt de culoare albă şi pereţii sunt de asemenea vopsiţi în alb, sau alte culori deschise, liniştitoare. Julia Roberts este căsătorită din 2002 cu cameramanul Daniel Moder, împreună cu care are trei copii, Phinnaeus şi Hazel, de 16 ani, şi Henry, în vârstă de 12 ani. 

  • Michelle Pfeiffer (61 de ani), care a devenit cunoscută mai ales datorită rolului din “Scarface”, şi soţul ei, producătorul şi scriitorul David E. Kelley, şi-au cumpărat recent un palat de casă în Pacific Palisades, Los Angeles. Actriţa, care are o avere de 250 de milioane de dolari, a achitat 22 de milioane de dolari pentru noua proprietate. 

Casa a fost proiectată de arhitectul Steve Giannetti într-un stil clasic. Are cameră de zi foarte elegantă şi spaţioasă, 6 dormitoare, 11 băi, bucătărie ultramodernă, sală de gimnastică, pivniţă şi o suprafaţă de 957 de metri pătraţi. 

Proprietatea mai include o piscină, garaj şi grădină. Michelle şi David sunt căsătoriţi din 1993 şi au doi copii, o fiică adoptivă, Claudia, de 26 de ani, şi un fiu, John Henry, de 25 de ani.

Mai multe