În sânii goi pe balcon, în hotelul de la Cannes, după ce a strălucit pe covorul roșu

22 mai 2017 16:00   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Fotomodelul polonez Anja Rubik (33 de ani) a reușit să se facă remarcată la Cannes 2017, atât pe covorul roșu, cât și pe balconul hotelului preferat al vedetelor care participă la celebrul festival de film.

După ce și-a etalat picioarele interminabile pe covorul roșu, într-o rochie neagră mini, Anja Rubik a lăsat să i se vadă sânii în toată splendoarea lor pe balconul camerei de hotel unde era cazată. Și a avut parte numai de spectatori unul și unul, pentru că frumoasa poloneză a ales hotelul preferat al vedetelor, Cap-Eden-Roc.

Anja a ieșit să savureze un suc de portocale purtând doar niște chiloți negri și o cămașă kaki descheiată, prin care sânii s-au văzut în toată splendoarea lor.

Spectacolul oferit a venit la numai câteva ore după ce Anja a strălucit pe covorul roșu, într-o rochie Saint Laurent neagră, mulată, cu un detaliu spectaculos pe umărul stâng.

Rubik a fost considerată de redactorii revistei Vogue Paris una dintre cele mai bune fotomodele ale anilor 2000. În 2010 a fost votată a treia în lume în topul celor mai valoroase manechine și a figurat pe locul 18 în clasamentul celor mai bine plătite fete din industria modei.

Mai multe