Incident grav la casa Mirandei Kerr! Un bărbat a fost împușcat, iar altul, înjunghiat

15 octombrie 2016 9:53   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Scene de panică și groază la reședința Mirandei Kerr din Malibu! Fostul "îngeraș" Victoria's Secret și-a văzut siguranța pusă în pericol de un intrus care voia să pătrundă în incinta proprietății pe care aceasta o deține.

Bărbatul a fost suprins de garda de corp a modelului în timp ce se cățăra pe gard, dar a pătimit din cauza intenției sale de a-l stopa pe răufăcător. A fost înjunghiat în față, puțin sub unul dintre ochi! Deși rănit, bodyguardul a reușit să-l împuște de mai multe ori pe intrus, inclusiv în zona feței. Miranda, care a cumpărat casa în 2014, nu era acasă în momentul incidentului, relatează Daily Mail.

De obicei, fosta soție a actorului Orlando Bloom locuiește acolo cu fiul lor, Flynn. Atât garda de corp, cât și bărbatul care a încălcat proprietatea au fost duși la spitalul din Los Angeles, unde au primit îngrijiri medicale. Autoritățile au declarat pentru presa de peste Ocean: "Polițiștii au răspuns la un apel care anunța focuri de armă în Malibu. Ajunși la fața locului, au descoperit un bodyguard care a fost implicat într-o altercație cu un alt bărbat. Omul de la pază avea răni în zona feței, dar nu au fost grave. L-a împușcat pe intrus de patru ori în zona capului și a trunchiului. Niciunul dintre cei doi nu are răni care să-i pună viața în pericol."

Mai multe