Incredibil! Actrița de 60 de ani care a purtat o fustă mini. Picioarele ei au șocat pe toată lumea

13 noiembrie 2017 16:31   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Este una dintre cele mai dezinvolte actrițe de la Hollywood și asta o dovedește chiar și prin stilul său vestimentar. La 60 de ani, diva anilor ’80  care a cucerit publicul cu un sex-appeal afișat în filmele acelei perioade, se întoarce în stil mare.

A fost soția unui bărbat frumos și faimos la Hollywood, o iubire crâncenă care s-a încheiat în mod apoteotic în 2014, după 18 ani de mariaj, divorțul pronunțându-se abia în 2015. De-a lungul timpului, s-au iubit cu năbădăi, iar ea era foarte fericită la brațul bărbatului căruia i-a dăruit chiar și un copil. Cea mai recentă apariție a divei nu a fost privită cu ochi buni de către fani. „Nu mai arată tânără încă de acum câteva decenii.”, a fost doar unul dintre comentariile realiste ale prietenilor virtuali.

Ba mai mult, fanii au dezaprobat în totalitate ținuta purtată de actriță, care i-a lăsat picioarele nu tocmai exemplare la vedere, la un eveniment de amploare. A îmbrăcat o rochie mini peste care a purtat un palton negru, lăsându-și picioarele cu semne de îmbătrânire la vedere.

 Iată cine este actrița celebră la Hollywood care a făcut această gafă de proporții!

Mai multe