Incredibil! Adrian Cristea, «invizibil» pentru Bianca Drăguşanu

13 iunie 2013 17:02   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

În compania viitorului soţ Victor Slav, Bianca Drăguşanu nu a mişcat în front miercuri seară la un eveniment monden. Deşi sub acelaşi acoperiş a fost prezent şi fostul iubit al roşcatei Adrian Cristea, Bianca l-a ignorat total.

S-au iubit dar acum nici măcar nu se mai salută. La braţul lui Victor Slav,  Bianca Drăguşanu a trecut pe lângă Adrian Cristea şi s-a făcut că nu-l vede. În timp ce acorda un interviu, fotbalistul a remarcat că fosta iubită nu l-a salutat.  

Bianca, pe vremea când forma un cuplu cu Adi Cristea

"Nu am mai văzut-o şi nu am mai vorbit cu ea de atâta timp, încă nu ne-am intersectat ca să ne salutăm. Dacă ne întâlnim, bineinţeles că ne salutam. Îmi place să cred că sunt civilizat şi educat", i-a spus Adi reporterului Antena 1 căruia îi răspundea la întrebări.

În momentul în care Bianca a trecut pe lângă el şi deşi aproape că l-a atins, nu i-a aruncat nici măcar o privire şi nici nu l-a salutat, fotbalistul a replicat:

"Uite, a trecut şi nu m-a salutat", a adăugat Cristea, zimbind printre dinţi.

Bianca şi Victor Slav, la evenimentul monden unde a fost şi Adi Cristea

Invitată la emisiunea "Drept la 'ţintă", de la Kanald D, Bianca Draguşanu a declarat că ea nu l-a văzut la evenimentul monden pe fotbalistul Adrian Cristea.

Mai multe