Incredibil! Tom Hardy şi-a făcut un tatuaj cu Leonardo Di Caprio, nu-ţi vine să crezi de ce...

31 ianuarie 2018 12:30   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actorul Tom Hardy (40 de ani) a pierdut un pariu cu prietenul lui, Leonardo DiCaprio (43 de ani). Din această cauză, el a acceptat să-şi facă un tatuaj.

Tom Hardy şi-a făcut tatuaj cu Leonardo DiCaprio. Soţia lui Charlotte Riley nu s-a supărat că soţul ei şi-a scris pe corp “Leo are dreptate”. Modelul tatuajului a fost stabilit chiar de prietenul lui, DiCaprio. Şi asta fiindcă Hardy a pierdut un pariu cu el. Pariul a fost pus în urmă cu doi ani. Şi iată că Tom Hardy s-a conformat în cele din urmă. Însă actorul nu a spus nimănui. Numai că recent, în San Francisco, un fan şi-a făcut un selfie cu el şi s-a văzut clar tatuajul.

Pariul a fost pus pe când cei doi turnau împreună pentru filmul “The Revenant: Legenda lui Hugh Glass”, în 2015. Leo i-a spus lui Tom că va primi o nominalizare la Oscar. Tom a pus pariu că nu-i aşa şi a pierdut. El a acceptat atunci că se va supune unei dorinţe a prietenului, dacă pierde pariul. Şi a pierdut! Iar DiCaprio l-a pus să-şi tatueze pe corp: “Leo are dreptate”. Tom Hardy a fost nominalizat la Oscar la categoria cel mai bun actor în rol secundar. Premiul nu l-a luat, dar faptul că a fost nominalizat a însemnat că a pierdut pariul cu Leonardo DiCaprio. Hardy a tergiversat mult până şi-a făcut tatuajul, motivând că Leo a schiţat modelul cu litere ininteligibile.

Mai multe