Incredibil! Uite ce se întâmplă când montezi afişe cu dive porno în câmp...

16 februarie 2018 13:08   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actriţa americano-canadiană Sunny Leone, de 36 de ani, este cea mai performantă sperietoare de ciori din India. Fermierul A. Chenchu Reddy a montat încă de anul trecut în lanurile de cereale afişe cu actriţa devenită între timp star la Bollywood. Ce s-a întâmplat întrece orice imaginaţie.

Iniţial, agricultorul ghinionist a vrut să le distragă atenţie trecătorilor de la culturile sale. Şi asta pentru că era convins că recoltele din ultimii ani au fost deochiate de trecătorii care s-au minunat de cât de mari erau ştiuleţii. Convins că asta era cauza principală a eşecului din câmp, Chenchu Reddy a montat mai multe afişe cu Sunny Leone în poosturi sexy pentru „a le oferi ceva frumos de privit invidioşilor”.

Surpriza a fost însă imensă când a descoperit că ciorile nu i-au mai invadat culturile pentru că se speriau de bomba sexy de pe afişe. Mai mult decât atât: culturile nu s-au mai mănat, plantele nu au mai fost atacate de dăunători şă ştiuleţii au crescut mari ca bradul. Chenchu Reddy, de 45 de ani, din districtul Nellore, din provincia Andhra Pradesh, a explicat că „diferenţa a fost vizibilă la doar o lună după ce a pus afişele”. După ce au văzut „miracolul” şi alţi fermieri i-au urmat exemplul.

Unul dintre ei a explicat la postul naţional de ştiri că „la el în câmp afişul a izgonit toţi demonii care atacau culturile”... Dacă se reprofilează, Sunny Leone care are o avere estimată la aproape 4 milioane de dolari, ar putea face bani frumoşi defilând pe câmpurile din sud-estul Indiei.

Mai multe