«Individul Ciutacu, la coşul de gunoi!»

22 octombrie 2010 7:37   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din trustul Intact îl atacă dur pe mai cunoscutul Victor Ciutacu.

UPDATE: Mircea Badea îi ia apărarea lui Ciutacu, numind-o ”deontoloaga bosumflată” pe Sorina Matei.

S-a supărat că a zis Ciutacu despre dumneaei că e omul lui Băsescu. De fapt nu e. E doar omul lui Turcan. Să ştii că ”gelaţii” îţi apreciază mult ”investigaţiile. Sunt de super kalite.”, a scris Badea pe blog.

Sorina Matei spune că este sătulă de acuzaţiile pe care i le aduce ”tonomatul” de ani întregi. Deşi se află, teoretic, de aceeaşi parte a baricadei, cei doi duc un război tacit, ale cărui cauze le cunoaşte numai Ciutacu, se pare.

Acest individ cu care eu n-am dialogat niciodată şi nici nu-mi doresc, aruncă cu tot felul de halucinaţii în mine, doar-doar de-oi reacţiona. În mare, imaginaţia nu îi este foarte bogată. Deci, aberaţiile sunt aceleaşi: aş fi „omul lui Băsescu” sau, mă rog, „omul SRI-ului”. Când nu e clară niciuna şi nici alta...găseşte variaţiuni.”, scrie Sorina pe blogul personal.

Se pare că picătura care a umplut paharul a fost o postare pe Fecabook a realizatorului de la ”Vorbe Grele”, referitor la faptul că analistul Dan Andronic o laudă pe Sorina Matei: „Când Dan Andronic o felicită şi, concomitent, căinează pe Sorina Matei, pot doar să iau act de ordinul de zi pe unitate.”

Supărată că Ciutacu o atacă de fiecare dată când are ocazia, Sorina a ripostat pe blog:

Cei care fac, scriu şi spun mizerii despre mine şi o vor face şi de acum încolo, rămâne valabil ce precizam în postarea anterioară : la coşul de gunoi cu ei. Pentru mine aceşti oameni nu există.

Mai multe