Îngerașul Victoria's Secret Jasmine Tookes, cu sânii la vedere pe covorul roșu de la Cannes!

24 mai 2019 8:39   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Jasmine Tookes (28 de ani) a purtat o rochie foarte decoltată semnată de Zuhair Murad, pe covorul roșu de la Cannes, joi seară (23 mai). Fotografii au adorat-o pe superba brunetă, care știe să pozeze pentru ei datorită carierei pe care o are.

Jasmine Tookes a fost o apariție răvășitoare, la ecranizarea filmului „The Traitor”. Ea a optat pentru o rochie lungă, bleu, cu aplicații în aceeași nuanță. Ținuta foarte decoltată, dar și transparentă în partea de sus, i-a lăsat manechinului sânii la vedere. În partea din spate, rochia a fost decupată jucăuș, iar forma ei i-a scos în evidență silueta zveltă. De machiaj s-a ocupat chiar ea, așa cum a dezvăluit pe contul său personal de Instagram

Jasmine Tookes a fost foarte apreciată de criticii de modă pentru ținuta aleasă la cea de-a 72-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes. Culoarea rochiei i-a complimentat nuanța pielii, iar pentru că ținuta a fost îndeajuns de dramatică, Jasmine Tookes nu a exagerat cu accesoriile. Îngerașul Victoria's Secret a purtat doar o pereche de cercei cu diamante.

Cine e Jasmine Tookes

Jasmine Tookes s-a născut și a crescut în Huntington Beach, din California. Ea are o soră mai mică cu 19 ani, care este la rândul ei model. Înainte să se lanseze în lumea modellingului, mulatra a făcut gimnastică de performanță timp de 10 ani, dar i-a plăcut să joace și volei. Jasmine Tookes a devenit model la vârsta fragedă de 15 ani. Mama ei este un stilist de succes, care lucrează cu multe celebrități de la Hollywood. Jasmine  a lucrat cu numeroase case de modă celebre precum DKNY, Burberry, Carolina Herrera, Moschino, Ralph Lauren, Giorgio Armani, Philipp Plein, Balmain, Marc Jacobs, Calvin Klein, Yves Saint Lorant si Dolce & Gabbana. Jasmine Tookes a fost și imaginea unor brand-uri de cosmetice cunoscute precum Lancome și Bobbi Brown.

Bruneta a devenit îngeraș Victoria's Secret ÎN 2015. Ea a fost selectată să poarte sutienul Fantasy, în valoare de 3 milioane de dolari, la show-ul din 2016 care a avut loc în Paris. În același an, ea a fost pe locul 17 în Topul celor mai bine plătite modele, făcut de Forbes. 

Citește și

Fotografii de la Cannes au rămas șocați! Modelul Ngoc Trinh, fără lenjerie intimă într-o rochie transparentă

Soția lui Quentin Tarantino, fără lenjerie intimă la Cannes! Daniella Pick a întors toate privirile

Mai multe