"Îngerii" de la Victoria's Secret au intrat în febra Super Bowl!

5 februarie 2016 12:14   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Super Bowl, cel mai aşteptat eveniment sportiv al Americii, aniversează jumătate de secol. În noaptea de duminică spre luni (01.30, ora României), Denver Broncos şi Carolina Panthers propun o confruntare fascinantă în Santa Clara, California, cu 70.000 de spectatori în tribune şi cu alte sute de milioane în faţa televizoarelor.

Întreaga Americă a intrat deja în febra marelui meci de duminică, inclusiv super-modelele de la Victoria's Secret. Pentru câteva ore, cinci dintre cele mai frumoase femei din lume au coborât de pe podiumul de prezentare în iarbă cu scopul de a prefaţa într-o manieră sexy Super Bowl-ul.

Antrenate de o cunoscută prezentatoare TV, echipa “Angels” a fost compusă din veteranele Adriana Lima şi Alessandra Ambrosio, ambele în vârstă de 34 de ani, care le-au avut alături pe mai tinerele colege Elsa Hosk (27 de ani), Jasmine Tookes (25 de ani) şi Taylor Hill (19 ani).

Frumoasele manechine s-au îmbrăcat în alb şi roşu (echipamentul a fost unul tipic pentru fotbalul american) şi au filmat un clip comercial, în care au simulat un meci împotriva unei formaţii denumite sugestiv “Devils”. Puteţi vedea mai jos ce-a ieşit!

Mai multe