Înotătorul mincinos de la Rio are acasă o blondă explozivă!

13 septembrie 2016 11:43   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

De şase ori campion olimpic, de trei ori medaliat cu argint şi tot de trei ori cu bronz, înotătorul american Ryan Lochte a minţit că a fost victima unui jaf armat la Rio după încheierea concursului de nataţie.

Lochte apărut la ştiri, a dat declaraţii şi a explicat ce i s-a întâmplat şi ce norocos e că a scăpat. Numai că ancheta poliţiei braziliene a relevat faptul că „jaful” nu s-a petrecut decât în închipuirea americanului, căci în realitate el şi alţi trei sportivi au vandalizat o benzinărie!

Cum greşelile se plătesc, Lochte (32 de ani), a plătit cu vârf şi îndesat. Mai întâi, a fost suspendat pe termen nelimitat de Comitetul Olimpic American, şi de Federaţia Americană de Nataţie. Apoi, sponsorii au început să îl părăsească. Cea care i-a rămas însă mereu alături este iubita sa, Kayla Reid, o blondă apetisantă cunoscută pentru apariţiile sale în Playboy.

"Îl voi sprijini mereu pe Ryan, indiferent de ce se va întâmpla", a declarat Kayla. Interesant e faptul că cei doi formează o pereche de foarte puţin timp, cunoscându-se abia în luna iulie prin intermediul unei aplicaţii de dating, Tinder.

Mai multe