INTERVIU! Kate Beckinsale: «Mă ascund sub birou şi-mi sperii soţul!»

17 mai 2012 13:44   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Pe Kate Beckinsale o cunoaştem din filmele cu vampiri. Actriţa povesteşte amuzată despre experienţele pe care le-a avut ca “vampiriţă”, dar şi despre viaţa sa, la Hollywood.

Ţi-a fost mai uşor să intri în pielea «vampiriţei» Selene, acum că e şi ea mamă?

Prima dată când am interpretat-o pe Selene a fost pentru mine o experienţă destul de neplăcută şi lipsită de confort. Jucam un personaj pe care nu reuşeam să-l înţeleg.

Eram foarte panicată din această cauză, dar şi pentru că aveam foarte multe de învăţat. În primul film, din lipsă de experienţă, Selene părea foarte rece, necomunicativă şi introvertită. Până la al patrulea film, lucrurile s-au mai schimbat, iar ea s-a deschis mai mult în faţa publicului.

Kate şi soţul ei, Len Wiseman

Îţi plac scenele de bătaie?

Îmi place rezultatul final, pentru că lucrurile nu sunt chiar aşa cum se văd. În timpul scenei mă simt ca o englezoaică ridicolă care dă din mâini fără noimă, însă când văd scena finală, mă gândesc că într-adevăr arată realist.

Deşi totul arată minunat pe ecran, sentimentul pe care îl trăiesc atunci când filmez astfel de scene este unul de teamă să nu greşesc.

Cum e costumul de vampir?

Cam strâmt, am senzaţia că nu mă voi putea mişca în el. Înainte de filmări exersez coregrafia în ţinute comode.

Ce calităţi de vampir ţi-ar plăcea să deţii?

Mi-ar plăcea să pot sări de la diverse înălţimi şi să apar sau să dispar într-o clipă. Asta pentru că îmi place să-l sperii pe soţul meu.

Cum? Îl sperii?

Da, tot timpul. Pentru că nu conduc, el nu ştie niciodată dacă sunt acasă sau nu, fiindcă nu poate vedea maşina parcată în faţa casei.

De aceea, de multe ori apar pe neaşteptate de sub biroul lui. Se sperie de fiecare dată. Sau când doarme, fiica noastră se urcă pe şifonier şi îi sare în cap de la o înălţime considerabilă. Seamănă cu mine. Ne distrăm. Toata lumea face chestii de acest gen şi se distrează.

Faptul că interpretezi un personaj cu puteri supranaturale te face să ai mai multă încredere în tine?

Da, mă face să mă simt mai puternică şi mai încrezătoare. Totuşi, sunt conştientă că nu e ceva real. Sunt obişnuită să trântesc oamenii cu un singur pumn chiar dacă e vorba de cascadori.

În viaţa reală îmi tot repet faptul că nu trebuie să caut gâlceavă sau să fiu agresivă, pentru că sigur nu voi sfârşi bine. Mă simt mai puternică decât sunt de fapt. Este un fals sentiment de încredere.

Este căsătorită cu un regizor

S-a născut la 26 iulie 1973, în Finsbury Park (Londra, Marea Britanie);Numele său real este Kathryn Romany Beckinsale;A devenit celebră datorită filmelor din seria “Underworld” (“Lumea de dincolo”, n.r.);Din 1995 până în 2003 a avut o relaţie cu actorul Michael Sheen. Cei doi sunt părinţii unei fetiţe, Lily Mo Sheen (13 ani);După despărţirea de Sheen s-a cuplat cu regizorul Len Wiseman. Cei doi s-au căsătorit în 2004, în California.Zilele trecute, ultimul film din seria “Lumea de dincolo”: “Trezirea la viaţă” s-a lansat pe DVD (51,90 lei) şi în format BLU-RAY 3D (139,90 lei).

Mai multe