Interzis cardiacilor! Britney Spears a mimat sexul pe scenă în timpul concertului din Londra

28 august 2018 16:55   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Interzis cardiacilor! Britney Spears (36 de ani) a mimat sexul pe scena O2 din Londra, s-a îmbrăcat deochiat şi nu a ezitat să îşi mângâie inclusiv zonele intime sub ochii spectatorilor. La concertul din cadrul turneului mondial „Piece of Me” au fost prezenţi 57.000 de oameni. Pe piese „Gimme more” lumea a fost în delir.

Concertul de la Londra din cadrul turneului Piece of Me a fost interzis cardiacilor. Britney Spears a mimat sexul pe scenă, a dansat lasciv în braţele dansatorilor şi şi-a mângâiat inclusiv zonele intime.

Experienţa de aproape doi ani din Las Vegas şi-a pus amprenta pe show-ul artistei. Coregrafia a fost impecabilă, jocul de lumini spectaculos şi sonorizarea fără nici o probrală.

După un divorţ dureros, o depresie vecină cu nebunia şi o criză majoră în carieră, fosta prinţesă Disney în vârstă de 36 de ani pare să fi renăscut din propria cenuşă, ca o Pasăre Phoenix.

La acest turneu mondial participă şi Pitbull care a făcut-o pe Britney să vibreze pe piesa „Work Bitch”. Unii spun că Britney a făcut playback, dar cui îi păsa având în vedere mişcările senzuale pe care le-a făcut în sincron cu dansatorii ei.

Mai multe