Între aceste două poze a trecut o lună. Mariah Carey și-a „chinuit” iubitul la un concert

20 august 2017 15:27   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Mariah Carey (47 de ani) a pierdut lupta cu kilogramele, dar încă nu își dă seama pentru că nu renunță nici în ruptul capului la ținutele sumare, care, odinioară, poate că erau provocatoare. Mariah s-a îngrăşat teribil, iar costumele ei sumare nu fac decât să-i scoată şi mai mult în evidenţă “noua” siluetă.

Artista și-a șocat fanii luna trecută când, pe 20 iulie, a concertat la Caesar`s Palace, în încheierea rezidenţei sale în Las Vegas. Și-a făcut apariţia într-un body sclipitor şi s-a chinuit tot show-ul să danseze lasciv alături de dansatorii săi, dar nu a reușit decât să stârnească hohote de râs.

Sâmbătă noapte (19 august) a performat la Madison Square Garden, New York, punându-și iubitul la grea încercare. Îmbăcată într-o rochie sclipitoare, dar prin care s-a văzut cam tot, Mariah a deschis concertul cu melodia That Chick. La un moment dat, pe scenă a apărut și Bryan Tanaka, care, ceva mai subțirel decât artista, a făcut o grimasă atunci când a trebuit să-i ridice la piept piciorul drept al iubitei sale. 

Mai multe