Între aceste fotografii sunt 30 de ani. Meg Ryan şi Billy Crystal au ajuns de nerecunoscut

16 aprilie 2019 20:05   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Au ajuns de nerecunoscut! Meg Ryan şi Billy Crystal s-au întâlnit recent ca să serbeze împlinirea a 30 de ani de la succesul de care s-au bucurat datorită filmului lor “Când Harry a cunoscut-o pe Sally”.

Actorii Meg Ryan (57 de ani) şi Billy Crystal (71 de ani) au şocat publicul la Festivalul Filmului Clasic TCM desfăşurat recent la Hollywood. Amândoi arată foarte rău la 3 decenii după ce au jucat într-una dintre cele mai îndrăgite comedii romantice, “Când Harry a cunoscut-o pe Sally”. Au făcut o poză împreună, ca odinioară, în care se vede că timpul şi operaţiile estetice i-au pocit.

În anii 1980-1990, Meg Ryan a fost una dintre cele mai de succes actriţe din lume. Astăzi, a ajuns o epavă. A apelat prea de multe ori la bisturiele medicilor esteticieni, care, în loc să o înfrumuseţeze, au buhăit-o. Şi-a făcut praf averea de 45 de milioane de dolari pe toate prostiile, băuturi scumpe şi delicatese. După ce nu demult a părăsit-o şi iubitul, John Mellencamp, pentru fotomodelul Christie Brinkley, Meg a ţinut-o numai în beţii. 

Partenerul ei din “Când Harry a cunoscut-o pe Sally”, Billy Crystal, îşi arată vârsta de septuagenar. Starul, cu o avere de 45 milioane $, a făcut de asemenea operaţii estetice pentru a păcăli timpul. Însă nu l-au ajutat. Nu mai are nimic din strălucirea pe care o avea în filme sau când prezenta galele de decernare a premiilor Oscar. 

Mai multe