Între pozele astea sunt 31 de ani

25 februarie 2017 20:21   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Parcă timpul nu a trecut peste ea! Halle Berry arată complet neschimbată faţă de cum era în 1986, când a participat la concursul Miss World. Recent şi-a făcut şi aceeaşi coafură afro din tinereţe.

E mereu frumoasă şi cochetă! Halle Berry (50 de ani) reuşeşte să-şi păstreze faţa şi corpul perfecte, deşi se luptă din greu să ţină în frâu un diabet de tip 2 care îi pune viaţa în pericol. Această boală dă foame şi apoi, când se agravează, te face să slăbeşti. Cu toate acestea, diva izbuteşte să-şi păstreze greutatea de 55 kg, la înălţimea de 1,66 metri, exact cum avea în urmă cu 31 de ani. 

La acea vreme, avea 20 de ani şi şi-a expus trupul fără cusur în costum de baie la competiţia Miss World, care a avut loc la Londra. Azi, deşi a ajuns la jumătate de veac, nu are nici un rid pe faţă, nu are celulită, nu are nici un fir de păr alb. Chiar dacă a născut doi copii, trupul său de felină e neschimbat. Deşi nu acceptă în ruptul capului să apeleze la operaţii estetice, decolteul actriţei arată impecabil. Este rezultatul tratamentelor scumpe de înfrumuseţare.

La averea ei de 80 milioane $ îşi permite orice. Pe ce se duc banii? În primul rând îşi face tratamente cu laserul la nivelul pielii împotriva ridurilor şi tratamente specifice pentru a scăpa de eventuale vene inestetice. Foloseşte cremă hidratantă pentru gât şi zona dintre sâni, alte creme specifice de tonifiere a ţesutului mamar şi exfoliere localizată. Şi-a angajat un antrenor personal care o pune să facă flotări şi exerciţii pentru a-şi menţine pieptul ferm de adolescentă.

“Sunt fericită că nu am avut nevoie de bisturiu, deşi am fost încurajată adesea să merg la un chirurg plastician”, spune vedeta. 

Halle Berry a fost căsătorită cu David Justice, între 1993-1997, Eric Benet, între 2001-2005 şi Olivier Martinez între 2013- 2016. A avut şi o relaţie cu fotomodelul Gabroel Aubry din 2005 până în 2010, din care a rezultat o fetiţă, Nahla, de 8 ani. Din căsnicia cu Olivier Martinez, actriţa are un băieţel, Maceo, de 3 ani.

Mai multe