Inventatorul Facebook a renunțat la burlăcie în 2012. Vezi ce alte vedete s-au mai aşezat la casa lor

30 mai 2014 23:27   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Şi-au întâlnit sufletul-pereche şi n-au stat prea mult pe gânduri, grăbindu-se să se căsătorească. Iata câteva dintre cele mai importante nume din showbizul mondial care s-au căsărtorit anul acesta.

Jerry Lee Lewis, celebrul muzician, s-a însurat cu Judith Brown pe 19 martie. A mai fost căsătorit de şase ori. Cea de-a şasea căsnicie s-a încheiat în 2004, după 20 de ani.

Josh Lucas a luat-o de nevastă pe Jessica Ciencin Henriquez în martie, în mare secret. Josh este cunoscut din filme precum "Glory Road", "A Beautiful Mind" şi "Poseidon".

Chris Noth, din serialul "Totul despre sex", s-a însurat cu Tara Wilson în aprilie. Ceremonia a avut loc în Hawaii.

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a luat-o de nevastă pe Priscilla Chan pe 19 mai. Nunta a avut loc în Palo Alto, California.

Cynthia Nixon, din "Totul despre sex", şi-a unit destinul cu iubita sa, Christine Marinoni. S-a întâmplat pe 27 mai, la New York.

Drew Barrymore s-a măritat cu Will Kopelman pe 2 iunie. Ea a mai fost măritată cu Jeremy Thomas timp de două luni în 1994 şi cu Tom Green în 2001, timp de cinci luni.

Matthew McConaughey a făcut-o soţie pe Camila Alves pe 9 iunie. Ceremonia, extrem de restrânsă, a avut loc la reşedinţa lor din Texas.

Bobby Brown s-a însurat cu managera lui, Alicia Etheridge, pe 18 iunie, la doar patru luni de la moartea fostei sale soţii, Whitney Houston. Cei doi au un băiat împreună, Cassius.

Alec Baldwin s-a căsătorit cu instructoarea de yoga Hilaria Thomas pe 30 iunie la New York. Starul a fost însurat cu seducătoarea Kim Basinger, cu care are o fată.

Natalie Portman şi Benjamin Millepied şi-au unit destinele pe 4 august. Au avut 60 de invitaţi la nunta lor din Big Sur, California.

Ryan Reynolds s-a însurat în mare secret cu Blake Lively. Nunta a avut loc pe 9 septembrie la Boone Hill Plantation.

Annie Lennox s-a măritat cu ginecologul Mitch Besser în septembrie. Cântăreaţa a mai fost căsătorită de două ori şi este mama a două fete.

Anne Hathaway şi Adam Shulman s-au căsătorit pe 29 septembrie. Nunta s-a desfăşurat în Big Sur, California.

Justin Timberlake a luat-o de nevastă pe Jessica Biel pe 19 octombrie. Ceremonia a avut loc în Italia.

Mai multe