Ionel Tudor, după infarctul suferit, a fost înlocuit de fiul său la Festivalul «George Grigoriu»! Primele vorbe ale compozitorului de pe patul de spital

30 mai 2013 21:41   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Şi soţia compozitorului, cunoscuta textieră Andreea Andrei ţine să-i mulţumească preşedintelui Consiliului Judeţean din Brăila, pentru felul în care a reacţionat şi s-a implicat din primul moment pentru a-i salva viaţa lui Ionel Tudor.

„Le mulţumesc din suflet celor care l-au ajutat pe Ionel. Preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu a fost prompt, în 5 minute a montat pe toată lumea. Domnia sa a vorbit şi pentru elicopterul cu care soţul meu a fost transportat de urgenţă la Bucureşti, iar mie mi-a pus la dispoziţie un automobil cu şofer, care m-a adus la spital, la Bucureşti. Reacţia lui a fost o surpriză plăcută. Cum a aflat de problema de sănătate a lui Ionel a venit aşa cum era, în pantaloni scurţi şi maieu şi a stat lângă Ionel, la secţia terapie a spitalului din Brăila, la care fusese internat de urgenţă, înainte de a fi transportat la Bucureşti. Mulţumesc şi d-nei Maria Puşcaciu de la Centrul de Cultură din Brăila", a declarat pentru Click!, Andreea Andrei.

Soţia lui Ionel Tudor le mai mulţumeşte şi medicilor, Ionel Tudor fiind acum sub grija d-nei dr Cristina Teodorescu, medicul vedetelor, cea care s-a ocupat şi de inima lui Gabriel Cotabiţă sau Horia Moculescu.

„Mulţumesc d-lui dr Câlmâc, care a realizat şi intervenţia chirurgicală a lui Ionel, apoi d-lui dr Scalfa, care l-a preluat şi d-nei dr Cristina Teodorescu, care, sub conducerea d-nei dr.Dorobanţu, veghează asupra sănătăţii soţului meu. Şi colegii lui Ionel au reacţionat foarte bine. Fiul nostru, Andrei a preluat conducerea Orchestrei Radio, în locul lui Ionel, pentru a putea acompania artiştii la Gala Laureaţilor de la ediţia a lX - a a Festivalului George Grigoriu", a mai povestit pentru Click!, Andreea Andrei.

Mai multe