Irina, pipăită pe fund în timp ce Ronaldo primea ”Balonul de Aur”

13 ianuarie 2015 18:08   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Fotomodelul Irina Shayk nu l-a însoțit pe Cristiano Ronaldo la Zurich, acolo unde fotbalistul portughez de la Real Madrid a primit ”Balonul de Aur”, premiu decernat celui mai bun fotbalist al anului trecut.

Cristiano Ronaldo a mers la Zurich cu un alai de câteva zeci de persoane, prieteni și apropiați, care i-au fost alături în momentul în care a primit, pentru al doilea an consecutiv, ”Balonul de Aur”.

Portughezul n-a avut-o însă aproape pe superba lui iubită, Irina Shayk. Nelipsită de la alte evenimente sportive în care partenerul ei a fost premiat, rusoaica a dorit totuși să-i transmită felicitări lusitanului într-un mod inedit: i-a trimis o fotografie care în mod sigur i-a ridicat tensiunea lui Cristiano. Irina apare aproape dezbrăcată, pe plajă, cu o pereche de bikini minusculi și având ”imprimate” pe fese urmele a două palme.

Spre deosebire de Ronaldo, alți doi participanți al galei desfășurate în Elveția au avut la braț iubitele.

Cele mai multe priviri le-a atras Antoanela, logodnica lui Leo Messi, startul Barcelonei care a pierdut trofeul ”Balonului de Aur” în dauna lui Ronaldo.

Sergio Ramos, coechipierul lui Cristiano de la Real Madrid, a fost mândru când a pășit în sala unde a avut loc evenimentul având-o alături pe frumoasa lui iubită Pilar Rubio.

Mai multe