Irina Shayk îl atacă dur pe Cristiano Ronaldo: “Bărbatul de lângă mine trebuie să îmi fie fidel”

3 iunie 2015 18:20   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Se pare că celebrul fotbalist Cristiano Ronaldo a înșelat-o pe frumoasa Irina Shayk. Rusoaica a spus că își dorește lângă ea un bărbat care să îi fie fidel, care să se poarte frumos cu ea și care să nu aibă secrete. Ea a spus că a fost nefericită alături de Ronaldo și că s-a simțit urâtă din cauza comportamentului pe care el îl afișa.

Manechinul Irina Shayk (29 de ani) a făcut dezvăluiri explozive într-un interviu acordat revistei Hola. Aceasta l-a părăsit pe Cristiano Ronaldo (30), deoarece i-a găsit o serie de mesaje incriminatorii, pe telefonul mobil, conform Mirror.

"Este foarte simplu,  trebuie sa fii fidel jumătății tale și să nu ai secrete. Asta este regula mea”, a declarat rusoaica.

Irina Shayk și Cristiano Ronaldo s-au iubit timp de cinci ani. Modelul Brazilian Andressa Urach a pretins că fotbalistul a înșelat-o pe Irina Shayk cu ea, însă Ronaldo a negat acuzațiile.

Bărbatul meu ideal este fidel, sincer și un gentleman care să știe cum să se poarte cu o femeie. Am crezut că am găsit bărbatul perfect dar nu a fost așa. Cred că o femeie se simte urută atunci când are barbatul greșit lângă ea. Eu m-a simțit urâtă și nesigură pe mine”, a declarat manechinul.

Mai multe