Irina Shayk nu duce lipsă de "oferte" după despărţirea de Ronaldo

19 ianuarie 2015 14:40   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Fosta parteneră de viaţă a lui Cristiano Ronaldo e în acest moment una dintre cele mai curtate femei din lume. La doar câteva zile după ce ruptura de fotbalistul lui Real Madrid a devenit oficială, frumoasa rusoaică e asaltată de pretendenţi.

Primul care şi-a permis să-i ceară prietenia Irinei e un baschetbalist de 20 de ani din NBA, pe numele său Giannis Antetokounmpo.

"Am auzit că Irina Shayk e singură...Ar trebui să-i cer o întâlnire?? Sau credeţi că e prea devreme?? Hahahahha", a scris pe Twitter jucătorul lui Milwaukee Bucks.

Relaţia de iubire dintre Cristiano Ronaldo şi Irina Shayk s-a încheiat la cumpăna dintre ani, motivul rupturii fiind mama fotbalistului, care nu se înţelegea deloc cu frumoasa rusoaică.

Deşi Cristiano şi Irina s-au cufundat în tăcere, despărţirea a fost confirmată de reprezentanţii modelului de 29 de ani. „Nu mai formează un cuplu”, a fost mesajul transmis de apropiaţii rusoaicei.

De Crăciun, Ronaldo şi-a dus iubita la Dubai, dar totul s-a stricat peste numai o săptămână. Fotbalistul lui Real Madrid a vrut să-i facă o supriză mamei sale, care a împlinit 60 de ani la 31 decembrie, dar Irina Shayk a refuzat să participe la petrecerea organizată în insula Madeira. Motivul? Mama lui CR7 n-o înghiţea deloc pe Irina, considerând-o mereu o femeie nepotrivită pentru fiul ei.

Mai multe