Irina Shayk, sexy-mama în colanți și bustieră! A scos-o pe micuța Lea la plimbare

17 noiembrie 2020 13:44   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Irina Shayk este una dintre cele mai sexy mămici! Superba rusoaică de 34 de ani și-a păstrat silueta de manechin chiar și după ce a devenit mamă. Recent, ea a fost fotografiată într-un outfit extrem de mulat, în timp ce își plimba fetița de trei ani în cărucior, pe o stradă din New York, luni (16 noiembrie).

Îmbrăcată într-o pereche de colanți negri, o bustieră sport și o geacă subțire de culoare verde, Irina Shayk s-a bucurat de vremea frumoasă, alături de fata ei. Modelul nu a uitat să își pună masca de protecție când a ieșit în public.

O mamă ocupată, Irina a plimbat-o pe Lea în cărucior. Adorabila fetiță a fost îmbrăcată pentru toamnă cu o haină Burberry și o pălărie tricotată.

Mănâncă orice și nu se îngrașă

Frumoasa șatenă a spus în trecut că a fost binecuvântată cu un metabolism rapid care îi permite să mănânce fast-food precum hamburgeri, dar și brânză, fără să se îngrașe. Manechinul a recunoscut că este mare fan sucuri acidulate, potrivit Daily Mail.

În 2017, ea a declarat pentru Harper's Bazaar că mănâncă de obicei mese mari, dar înainte de ședințe foto consumă doar salate și supe simple, pentru a se asigura că burtica nu este umflată. Ea a avut o lună foarte încărcată pe frontul carierei, anunțând recent atât noua sa campanie de vacanță Versace, cât și coperta Vogue Germany pentru numărul lor din decembrie. În ultimele luni, Irina Shayk a împărțit custodia fetiței cu fostul ei partener, Bradley Cooper (45 de ani). În prezent, ea este într-o relație cu Vito Schnabel (34 de ani), dealer de artă, alături de care s-a și mutat.

Mai multe