Irina Shayk, surprinsă ieșind din casa fostului iubit al lui Heidi Klum. S-a răcit deja relația cu Kanye West?

13 august 2021 16:24   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Frumoasa Irina Shayk a fost surprinsă ieșind din casa unui bărbat din New York. Fotomodelul a fost în vizită la comerciantul de artă Vito Schnabel, cel despre care s-a mai spus că a curtat-o.

Irina Shayk (35 de ani) a fost surprinsă recent ieșind din casa unui bărbat din New York. Ea a fost acasă la Vito Schnabel după ce s-a zvonit că relația sa cu rapperul Kanye West (44 de ani) s-a răcit. Shayk și Schnabel au mai fost văzuți împreună în martie 2020, când au apărut primele zvonuri că ar avea o relație secretă. Totuși, surse apropiate rusoaicei spun că ea nu a rupt legătura nici cu Kanye. Dar rapperul este blocat în Atlanta, unde se ocupă cu terminarea albumului său, ”Donda”. Irina are o fetiță, Lea, de 3 ani, din relația cu actorul Bradley Cooper (45 de ani).

În iunie a fost în Franța cu Kanye West

În luna iunie a apărut știrea că Irina Shayk a început o relație cu rapperul Kanye West. Ea a mers împreună cu acesta în Franța, pentru a fi alături de el la aniversare. Au stat împreună trei nopți la Hotelul Villa La Coste din Paris. O legătură între cei doi datează din 2010, când rusoaica a apărut în videoclipul cântecului lui, ”Power”. De asemenea, Irina a defilat la Paris la prezentarea colecției de toamnă-iarnă a lui Kanye, cu prilejul Săptămânei Modei din 2012. Nu demult, Irina a purtat un tricou de 200 de dolari, creat de Kanye împreună cu casa de modă Balenciaga, în timp ce se plimba cu fiica ei, Lea. Vito Schnabel a avut relații și cu alte femei celebre, cum ar fi Heidi Klum, Amber Heard, Demi Moore, Liv Tyler și Elle Macpherson. Frumoasa Irina Shayk a fost surprinsă recent ieșind din casa unui lui din New York.

Mai multe