Iris Apfel, cel mai bătrân model din lume. La cei 97 de ani ai săi e colegă cu Gigi Hadid

12 februarie 2019 13:54   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

La 97 de ani, Iris Apfel se poate lăuda cu o poftă de viață care le lipsește și celor cu 50 de ani mai tineri, dar și cu o carieră în modeling. Recent, cea recunoscută drept un adevărat guru al stilului personal a semnat cu agenția de modele IMG,

Cunscută pentru stilul extravagant, plin de culoare, pentru accesoriile deosebite și pentru ochelarii mari și rotunzi, Iris Apfel a devenit cel mai în vârstă model care a semnat cu o agenție de renume mondial, IMG Models, aceeași care le reprezintă și pe celebrele Gigi Hadid, Gisele, Elsa Hosk sau Chrissy Teigen.

Înainte de a deceni model, Iris Apfel și soțul său au deținut o companie de design și textile, afacere care i-a dus în toate colțurile lumii, de unde aceasta a reușit să-și adauge în garderobă piese care mai de care mai prețioase. Unele dintre lucrurile pe care le deține au fost strânse într-o colecție expusă la Muzeul Metropolitan de Artă din New York, în 2005 și 2006, notează CNN.

În 2015, Iris a devenit imaginea unei campanii a brandului Kate Spade, iar în 2018 a publicat o carte despre viața sa. În mediul online este apreciată și urmărită de 1,2 milioane de oameni, iar asta doar pe Instagram.

Mai multe