Italianca Valentina e cea mai sexy baschetbalistă din lume!

19 ianuarie 2016 12:22   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Jucătoarea italiană Valentina Vignali deţine titlul neoficial de cea mai frumoasă baschetbalistă a lumii. Nici nu e de mirare, în condiţiile în care bruneta de 24 de ani a participat la Miss Italia şi a pozat dezbrăcată în Playboy.

Valentina a început să joace baschet de la vârsta de 8 ani, în 2010 reuşind să devină vicecampioană naţională la Under 19 cu echipa Basket Cervia.

În acelaşi timp, frumoasa italiancă şi-a dat seama de calităţile fizice pe care le are (90-62-95) şi a început o carieră paralelă în modelling. Aşa a ajuns ca în 2010 să se califice în finala concursului de frumuseţe Miss Italia. Acesta a fost şi momentul în care Valentina a lăsat-o mai uşor cu baschetul, concentrându-se în special asupra prezentărilor de modă. Mai mult, ea fost convinsă să apară şi pe coperta revistei Playboy, varianta în limba italiană.

De asemenea, Valentina a fost solicitată de televiziunile italiane pentru a prezenta diverse show-uri. Ea n-a renunţat însă definitiv la prima sa iubire, baschetul, fiind legitimată în prezent la o grupare din divizia secundă italiană.

Mai multe