Îți mai aduci aminte de Tarkan? Solistul turc a devenit tătic

18 iulie 2018 8:47   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Renumitul solist Tarkan a anunțat, în urmă cu câteva zile, că este proaspăt tătic! „Fata noastră, Liya, a venit pe această lume”, și-a anunțat Tarkan fanii prin intermediul rețelelor sociale.

Turcii l-au botezat “Prinţul muzicii pop”. Tarkan a rupt în anii '90-2000 și a intrat rapid în topurile americane şi europene cu piese precum “Şimarık”, „Dudu”, sau “Şikidim”. După ce a cunoscut gustul succesului, Tarkan s-a așezat la casa lui. S-a căsătorit în 2016 cu Pinar Dilek, unul dintre cei mai înfocați fani ai săi, după o relație de cinci ani de zile. 

„Sunt atât de fericit încât nu mă pot exprima în cuvinte”, scria Tarkan pe Instagram sâmbătă, 14 iulie, atunci când publica o poză din maternitate, anunțând venirea pe lume a micuței Liya. În limba turcă, Liya înseamnă „cea mai cuminte”. 

În Turcia, familiile aleg în mod tradițional un nume pentru copiii lor cu conotații islamice. Deși „Liya” nu este menționat în Coran, tradiția islamică recunoaște numele, pentru că Liya a fost soția lui Iacob. În cultura din Occident, numele este pronunțat Leah. 

Mai multe