Iubita l-a părăsit pe Lewis Hamilton

1 iulie 2013 14:36   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Relaţia cu năbădăi dintre Lewis Hamilton şi Nicole Scherzinger, fosta componentă a trupei Pussycat Dolls, s-a încheiat din nou. A patra oară şi, se pare, definitiv. Motivul principal al despărţirii celor doi este, conform cotidianului „The Sun", distanţa.

Fiecare dintre ei locuieşte pe un alt continent: Nicole în SUA, unde are concerte şi diverse contracte de onorat, iar Lewis fiind în Europa - el are reşedinţa în Elveţia - sau oriunde în altă parte a lumii, acolo unde îl duce programarea etapelor din circuitul de Formula 1.

Despărţirea e surprinzătoare, pentru că în urmă cu câteva săptămâni, Hamilton le mărturisise prietenilor că intenţionează să o ceară de soţie pe frumoasa sa iubită.

Povestea de dragoste dintre Lewis Hamilton (28 de ani) şi Nicole Scherzinger (35 de ani) a fost una cu năbădăi. S-au întâlnit pentru prima dată în 2007, la MTV Awards. Apoi, au început să iasă împreună, devenind unul dintre cel mai mediatizat cuplu din lume.

Marea iubire a ţinut trei ani, prima despărţire având loc în ianuarie 2010. După câteva luni, patru mai precis, şi-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt şi s-au combinat iar.

Spre finalul anului 2011 vraja s-a rupt din nou pentru câteva luni, dar totul s-a rezolvat în timp util pentru a petrece Crăciunul împreună. Apoi, anul trecut, fiecare a fost surprins de paparazii în ipostaze intime cu alte persoane, ceea ce a dus la o nouă separare. S-au iertat reciproc, dar idila nu a ţinut decât alte câteva luni, căci acum sunt iar separaţi. 

Mai multe