Iubita lui Ben Affleck, goală în filme. Ana de Armas, prea sexy în fața camerelor

16 martie 2020 10:25   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Este lipsită de inhibiții! Iubita tinerică a lui Ben Affleck apare goală în mai multe filme. Actriței spaniole de orgine cubaneză îi place să se dezbrace în fața camerelor. Așa l-a cucerit și pe celebrul star.

Actrița Ana de Armas (31 de ani) a apărut în pielea goală în mai multe filme. Și în thrillerul erotic ”Deep Water”, în care joacă împreună cu Ben Affleck (47 de ani), ea apare în ipostaze provocatoare. Așa a și reușit să-l cucerească pe star. După ce l-a plimbat pe la restaurantele ei preferate din Cuba, unde s-a turnat filmul, Ana l-a convins pe Ben să o ducă la plajă în Costa Rica.

Cu stilul său dezinhibat, ea l-a făcut deja pe actorul cu o avere de 150 milioane de dolari să se îndrăgostească nebunește. Ana de Armas, care joacă în filmul ”Knives Out, Blonde”, o producție Netflix despre viața legendarei actrițe Marylin Monroe, și în ultimul film din seria James Bond, ”No Time to Die”, adoră se dezbrace în platourile de filmare. Ea a apărut în scene nud în producțiile ”Sex, Party and Lies”, ”Hands Of Stone” și ”The Night Clerk”.

De asemenea, Ana de Armas  a jucat în pielea goală în ” Knock, Knock” alături de Keanu Reeves, dar şi în ”Blade Runner 2049”, împreună cu Ryan Gosling. Ea a debutat în filmul spaniol ”Una rosa de Francia”, în anul 2006. Ana a fost măritată cu actorul spaniol Marc Clotet, între 2011 și 2013. Ben Afflek a fost însurat cu Jennifer Garner, din 2005 până în 2018, căsnicie din care are trei copii: Violet, de 14 ani, Seraphina, de 11 ani, și Samuel, de 8 ani.

Mai multe