Ivana, prima soție a lui Donald Trump: "Să declare că a pierdut. Nu cred că are de ales!"

10 noiembrie 2020 12:51   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Prima soție Ivana, care are trei copii cu Donald Trump, a declarat că președintele încă în funcție ar trebui să accepte înfrângerea împotriva rivalului său, Joe Biden. Ea a afirmat că republicanul nu este un bun pierzător.

Prima soție a lui Donald Trump, Ivana, l-a numit pe fostul ei soț drept „un rău pierzător”, în timp ce s-a pronunțat în urma înfrângerii sale amare la alegerile din SUA. Femeia de 71 de ani, care este mama celor trei copii mai mari ai lui Trump, i-a sugerat să meargă la Palm Beach, stațiunea de relaxare din Florida, unde deține o proprietate de lux, pentru a-și accepta terminarea carierei politice. El a refuzat să-și recunoască înfrângerea în alegerile prezidențiale în favoarea lui Joe Biden, în ciuda faptului că acesta din urmă are suficiente voturi la colegiul electoral pentru a revendica președinția.

"Nu-i place să piardă!"

 "Nu este un bun pierzător. Nu-i place să piardă, așa că va lupta și va lupta și va lupta. Trebuie să meargă și să declare că a pierdut. Vreau doar să se termine totul, într-un fel sau altul. Chiar nu-mi pasă. Nu cred că are de ales. O să se ducă la Palm Beach și să joace golf și o să ducă viața normală, cred.  Aceasta este cea mai bună alegere pentru ceea ce poate face. Urăște să fie un învins, de asta știu sigur. Dar dacă pierde, pierde", a declarat Ivana, potrivit Daily Star.

Ivana, un fost model din Republica Cehă, s-a căsătorit cu Trump în 1977. Au împreună trei copii: Donald Jr, (42), Ivanka (39) și Eric (36). Au divorțat în 1992, după aventura lui Trump cu actrița Marla Marples, care a devenit a doua sa soție. El s-a căsătorit pentru a treia oară cu actuala soție Melania. Ivana a spus că cei trei copii ai ei se descurcă bine, dar a adăugat că speră să poată duce o viață mai normală, după ce alegerile s-au încheiat. 

Mai multe