J. Lo nu are doar cel mai sexy fund, ci și sâni de infarct! Cum s-a pozat

6 octombrie 2016 11:59   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Se apropie de o jumătate de veac, dar este din ce în ce mai sexy. Jennifer Lopez (47 de ani) are un trup perfect şi din când în când le mai face câte o surpriză fanilor virtuali.

E considerată vedeta cu cel mai sexy fund din lume, dar nici la capitolul sâni nu stă rău deloc.  J. Lo a început să fie activă pe site-urile de socializare, unde a postat o fotografie în care le ura fanilor “noapte bună”.

Cântăreaţa şi-a făcut un selfie în oglindă şi s-a pozat într-un maieu negru extrem de decoltat. Bineînţeles că admiratorii nu şi-au putut dezlipi ochii de la pieptul generos al cântăreţei şi au urmat valuri de complimente.

De când e singurică ţine o dietă strictă

Jennifer Lopez s-a despărţit de dansatorul Casper Smart în august, după cinci ani de relaţie. Iubirea lor cu năbădăi s-a sfârşit, după ce au mai fost despărţiţi o perioadă în anii 2014 şi 2015 pentru că tinerelul a înşelat-o cu doi transsexuali. Ca să treacă mai uşor peste noua criză din viaţa ei, J.Lo a început să se preocupe mult mai intens de păstrarea formelor care au făcut-o faimoasă.

Antrenoarea vedetei o supune zilnic la exerciţii fizice abdominale pentru tonifierea muşchilor şi cu greutăţi, de trei patru ori pe săptămână. Are mare grijă ce mănâncă şi este obligată să doarmă cel puţin 7 ore pe noapte.

Mai multe