J. Lo şi Marc Anthony, daţi în judecată

21 noiembrie 2009 4:55   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Karen Overall, medic veterinar a declarat că respectivul câine este o amenințare și a menționat că cei doi știau acest lucru, din comportamentul anterior al animalului.

”Este clar pentru mine că Floyd, câinele de pază al cuplului, s-a comportat necorespunzător, agresiv, punând constant oamenii în pericol”, a precizat Overall, citat de The New York Daily News.

Medicul a fost angajat de reprezentanții însoțitoarei de zbor Lisa Wilson, cea care îi dă în judecată pe soții Anthony.

Wilson spune că animalul a atacat-o în timpul unui zbor care a avut loc în 2006, iar în cădere s-a lovit la spate.

Se pare că însoțitoare de zbor avea câteva tacâmuri care i-au atras atenția câinelui. Overall a descoperit că bucătarul cuplului a fost și el atacat de câine, pentru că avea în mână obiecte ascuțite.

În acest caz a fost intervievată și fiica lui Marc Anthony dintr-o relație anterioară. Aceasta a declarat că a fost atenționată să fie atentă în preajma câinelui și să evite să-l privească în ochi.

”Evident, câinele era periculos și era doar o chestiune de timp până să se ajungă la rănirea cuiva”, a declarat avocatul soților Anthony.

Avocatul cuplului acuzat a declarat că Mark Anthony și Jennifer Lopez au angajat propriul lor expert în ceea ce privește comportamentul animalelor.

Mai citește:

J. Lo îşi dă în judecată fostul soţ

Mai multe