Jackie Chan, păzit la Bucureşti de şase bodyguarzi!

29 august 2014 23:51   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Fanii lui Jackie Chan îşi vor vedea, în curând, “live” idolul. Filmul “Zodiacul Chinezesc”, unde e regizor şi actor, va deschide pe 11 septembrie Zilele Filmului Chinezesc, iar prezenţa actorului va fi punctul de atracţie al festivalului.

Nouă ore! Atât va sta pe meleagurile noastre unul dintre cei mai iubiţi şi apreciaţi actori. Ca orice vedetă de talie mondială, Jackie Chan (60 de ani) are şi ceva pretenţii, pe care organizatorii sunt gata să i le satisfacă.

Maestrul filmelor cu arte marţiale va sosi în Capitală cu avionul său personal, un Embraer Legacy 650 pe care a plătit, în urmă cu doi ani, 30 de milioane de dolari. În cele câteva ore pe care le va petrece în Capitală, Jackie se va relaxa într-unul din cele mai exclusiviste hoteluri din Capitală. Este vorba de Hotelul Radisson, aceeaşi locaţie de cinci stele pe care a ales-o şi Madonna în timpul şederii sale din 2009. Pe lângă gărzile sale de corp, actorul a mai cerut şase bodyguarzi români. Jackie va fi însoţit şi de actriţa Ziyi Zhang, celebră pentru rolul din “Memoriile unei gheişe”. Pe durata şederii în România, Jackie Chan va fi uns ambasador cultural al relaţiilor româno-chineze, distincţie pe care o va primi din partea Casei Româno-Chineze.

Mai multe