Jackson, la un pas să renunţe la «Thriller»: "Suna de rahat"

27 septembrie 2009 13:16   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Într-un interviu înregistrat în 1980, Michael Jackson dezvăluie cum a fost pe punctul de a renunţa la albumul care îl costase 750.000 de dolari, pentru că nu era mulţumit de calitatea melodiilor de pe acesta.

"Albumul suna prost, mix-urile erau proaste. Când am ascultat întregul album, am plâns ca un copil. Am ieşit din studio şi am spus «Nu lansăm asta, sunaţi la compania de înregistrări şi spuneţi-le că renunţ» ", povesteşte Michael Jackson în interviul înregistrat.

Megastarul îşi mai amintea, în acelaşi interviu, cum a părăsit studioul din Los Angeles şi a petrecut ceva timp singur, uitându-se la nişte copii în curtea unei şcoli.

"Era un sentiment teribil. Am luat bicicleta unuia dintre oamenii de la studio şi am mers în curtea unei şcoli. M-am uitat la copii cum se joacă. Şi când m-am întors eram gata să stăpânesc lumea. Am intrat în studio şi am transformat melodiile", a mărturisit megastarul

După ce Michael Jackson a remixat o melodie pe săptămână, albumul "Thriller" a fost lansat în noiembrie 1982 şi s-a vândut în peste 70 de milioane de copii la nivel mondial, transformându-l pe artist într-un adevărat fenomen pop.

Mai multe