Jamie Foxx, acuzat că ar fi agresat sexual o femeie. Reacţia actorului

14 iunie 2018 15:10   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Un nou scandal sexual la Hollywood. De data aceasta, în centrul atenţiei se află Jamie Foxx. O femeie îl acuză pe actor de agresiune sexuală şi spune că acesta ar fi lovit-o cu organul genital peste faţă, după ce ar fi refuzat să-i facă sex oral.

Fapta s-ar fi petrecut în urmă cu 16 ani, în 2002, la Las Vegas. Actorul, în vârstă de 50 de ani, neagă acuzaţiile aduse şi spune că “fapta” a fost inventată. Avocatul actorului a declarat pentru TMZ că Jamie colaborează deja cu Poliţia din Las Vegas şi că a depus o plângere împotriva femeii pentru răspândirea de informaţii false. Avocatul a mai spus că în anul 2002 nu s-a înregistrat nicio plângere cu numele clientului său.

Presupusa victimă le-a povestit poliţiştilor că în 2002 a mers împreună cu o prietenă la o petrecere organizată în casa actorului din Las Vegas. Acesta ar fi încercat să o convingă să-i facă sex oral. Femeia a refuzat, iar actorul ar fi lovit-o cu penisul peste faţă. După incident, unul dintre prietenii lui Jamie i-ar fi spus tinerei să plece de la petrecere. Aceasta a mai spus că a doua zi a mers la spital pentru tratament, întrucât a avut un atac de panică sever.

Mai multe