Jamie Lee Curtis, pereche inedită la Globurile de Aur! Cu cine a venit

11 ianuarie 2016 7:59   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, decernarea premiilor Globurile de Aur 2016, s-a desfășurat în noaptea de duminică (10 ianuarie) spre luni (11 ianuarie). Vedetele și-au luat de mână partenerii și au pășit cu mândrie pe covorul roșu.

Acesta este și cazul faimoasei Jamie Lee Curtis (57 de ani), care a radiat de mulțumire la Globurile de Aur 2016. Vedeta a avut o pereche specială la eveniment și, în loc să se prezinte la brațul soțului ei, Christopher Guest (67 de ani), a pășit pe covorul roșu alături de fiica ei, Annie Guest, în vârstă de 29 de ani.

Uite ce frumoasă e fiica ei

„Sunt foarte bucuroasă să fiu aici și să o susțin pe mama”, a declarat Annie, potrivit people.com. Jamie Lee și soțul ei, Christopher, au adoptat-o pe Annie încă de la naștere, în anul 1986. „Am fost treziți în mijlocul nopții cu un apel prin care eram anunțați că s-a născut”, declara actrița, în anul 1991.

Totuși, prima întâlnire între cele două a fost una de neuitat, mai ales că Annie nu a fost prea entuziasmată. „A vomitat când m-a văzut. S-a întors, s-a uitat la mine, iar apoi a făcut «Waaah!»”, a mai povestit Jamie Lee Curtis.

Mai multe