Jamie Oliver, victorie contra McDonald’s! Mâncarea lor, necomestibilă

8 decembrie 2015 8:32   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Adevărul îngrozitor despre ingredientele folosite de McDonald’s în mâncare a fost scos la iveală de celebrul bucătar Jamie Oliver (40 de ani). Acesta a intentat un proces împotriva companiei, susținând faptul că alimentele vândute clienților nu sunt comestibile.

Recent, Jamie a și câștigat acest proces, reușind să demonstreze acuzațiile aduse. Descoperirile pe care le-a făcut despre conținutul alimentelor i-au lăsat mască pe clienți. Se pare că renumiții hamburgeri sunt compuși din grăsime de carne de vită, spălată în hidroxid de amoniu pentru a transforma carnea stricată în ceva ce pare a fi comestibil, potrivit stireazilei.com.

Mai mult, iubitele bucățele de pui, numite Chicken McNuggets, sunt făcute din resturi de pui, precum grăsime, piele și organe interne. Acestea sunt procesate, iar apoi prăjite într-o baie de ulei. Jamie Oliver a declarat că nici un câine nu s-ar încumeta să consume astfel de produse.

În consecință, reprezentații lanțului de restaurante fast-food au anunțat că vor modifica rețeta în așa fel încât să elimine hidroxidul de amoniu, care este foarte nesănătos pentru organismul uman.

Mai multe