Jane Seymour, 70 de ani, și-a descoperit o nouă vocație: s-a apucat de croitorie în pandemie

14 mai 2021 12:11   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Jane Seymour, 70 de ani, și-a descoperit o nouă vocație de când a plecat din SUA în Irlanda: s-a apucat de croitorie în plină pandemie de COVID-19. Actrița devenită celebră datorită rolului din serialul de succes ”Dr. Quinn” a postat o fotografie pe pagina ei de Instagram în care le arată fanilor un material albastru cu imprimeuri din care vrea să ”facă o eșarfă sau un batic elegant”.

Jane Seymour, în vârstă de 70 de ani, și-a descoperit recent o nouă vocație. După ce a recunoscut că întreg anul 2020 l-a petrecut ascunsă în casa ei din Florida, după ce s-a vaccinat cu ambele doze anti-COVID-19, Seymour a început să călătorească. În urmă cu o lună a fost într-un paradis exotic din Caraibe și recent s-a întors la muncă. Jane Seymour se află în Irlanda unde va începe filmările la un nou film alături de Amy Huberman. Filmul este o dramă și Seymour vrea să intre în pielea personajului, care, zice ea, se relaxează confecționând diferite articole vestimentare. Jane Seymour a cochetat și în trecut cu meseria de designer de modă, dar nu a reușit niciodată să își urmeze pasiunea din cauza carierei.

Citește și:

Ce bine arată Jane Seymour la 70 de ani! «Asfinţitul mă menţine tânără»

Jane Seymour: ”Am 69 de ani, nu am apelat la bisturiu să mă întineresc”. Dr. Quinn își dezvăluie secretul

Jane Seymour are o avere de 60 de milioane de dolari

Jane Seymour a fost căsătorită de patru ori, cu Michael Attenborough, între 1971-1973, Geoffrey Planer, între 1977-1978, David Flynn, între 1981-1992, şi James Keach, între 1993-2015. Are patru copii, Katherine (39 de ani), Sean (34 de ani), Stacy şi Kristopher, de 25 de ani, şi o avere de 60 milioane de dolari.

Mai multe