Jane Seymour: ”Am 69 de ani, nu am apelat la bisturiu să mă întineresc”. Dr. Quinn își dezvăluie secretul

18 noiembrie 2020 18:51   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Jane Seymour este extraordinară. Anii trec iar ea parcă întinerește pe zice trece. Nu e de mirare că recent a declarat într-un interviu: ”Am 69 de ani, nu am apelat la bisturiu să mă întineresc, dar pot juca roluri de tânără de 25 de ani”. Actrița dezvăluiește că autodisciplina a fost principala ei armă împotriva îmbătrânirii.

Jane Seymour, actrița care a interpretat-o pe Dr. Quinn (1993–1998) în serialul omonim a declarat că se poate mândri cu faptul că la 69 de ani arată la fel ca la 30 de ani. Seymour a povestit că nu a apelat niciodată la bisturiu, dar a avut grijă să ducă un stil de viață ordonat și nu a exagerat niciodată cu băutura, mâncarea sau oboseala. Jane Seymour nu a pierdut nopțile, nu a căzut în patima drogurilor și a avut grijă să aibă o alimentația echilibrată. Face yoga dar urăște să mediteze pentru că, zice ea într-un interviu publicat de Daily Mail, ”este prea dinamică pentru a putea sta locului câteva minute”.

Jane Seymour bea multe ceaiuri și mănâncă legume

Bea multe ceaiuri, 75% din ce mănâncă într-o zi o reprezintă fructele și legumele, este o mare amatoare de cafea și ceai negru, dar nu refuză un suc de morcovi sau un ceai de banane cu ghimbir. Singura carene pe care o pune pe buze este cea de pește și o dată pe săptămână consumă carne de pui sau de curcan. În urmă cu doi ani ea a povestit că își lipea pielea la ceafă cu bandă adezivă pentru a-și întinde gușa de sub bărbie. Între timp a scăpat de riduri cu măști din frunze verzi și masaje faciale.

Citește și:

Ce bine arată Jane Seymour la 68 de ani! Iată cum a scăpat de pielea lăsată din spatele braţelor!

Ştiţi de ce nu are riduri şi guşă Jane Seymour, la cei 67 de ani ai ei?

Jane Seymour a fost măritată de patru ori

Jane Seymour a fost măritată de patru ori cu Michael Attenborough (1971-1973), Geoffrey Planer (1977-1978), David Flynn (1981-1992) şi cu James Keach între 1993 şi 2015. Jane Seymour are 1,61 metri înălţime şi cântărește 51 de kilograme. Arată senzaţional, având în vedere că a născut de trei ori, pe Katherine Flynn (38 de ani), Sean (35 de ani) şi ultima oară pe gemenii Kristopher şi John Keach (24 de ani).

Mai multe