Jane Seymour neschimbată în aproape 30 de ani! Arată la fel ca în ”Dr. Quinn”

22 septembrie 2021 10:21   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Incredibil! Jane Seymour arată la fel ca în 1993 când juca în serialul ”Dr. Quinn - Medicine Woman” (1993-1998). Actrița în vârstă de 70 de ani a postat o fotografie pe contul ei de Instagram în care apare costumată în haine de epocă, exact ca pe vremea când interpreta îndrăgitul personaj. Fanii au întrebat-o iar cum face să rămână la fel de tânără.

Jane Seymour este fantastică! Nu are niciun rid pe chip în ciuda faptului că a ajuns la vârsta de 70 de ani. Actrița care a jucat în serialul de televiziune ”Dr. Quinn - Medicine Woman” s-a implicat într-o campanie caritabilă de strângere de fonduri și s-a pozat alături de un cal și o caleașcă pe Insula Mackind, Michigan, SUA. Fanii au fost șocați să descopere că timpul pare să fi stat în loc în ultimii aproape 30 de ani pentru ea. Seymour a jucat în toate episoadele serialului care a fost filmat între 1993 și 1998. Serialul a fost difuzat in peste 50 de țări, printre care și România și s-a bucurat de un real succes.

Citește și:

Ce bine arată Jane Seymour la 70 de ani! Ce secrete are Dr Quinn

Jane Seymour face alpinism la 70 de ani. Unde s-a cocoțat actrița din ”Dr. Quinn”, zilele trecute?

Jane Seymour a știut să ia ce e mai bun de la viață

Jane Seymour, de 70 de ani, a povestit în repetate rânduri că secretul tinereții ei nemuritoare este faptul că nu stă niciodată pe loc și duce un stil de viață echilibrat. Jane Seymour a fost căsătorită de patru ori, are patru copii: Katherine (39 de ani), Sean (34 de ani), Stacy şi Kristopher, de 25 de ani, şi o avere de 60 milioane $. Ea nu stă la soare niciodată pentru că îi produce riduri, folosește loțiuni făcute din plante pentru ten și evită să consume alcool de mai bine de 45 de ani.

Mai multe