Jay Leno, făcut de râs: "Partida de sex cu el a durat o secundă"

13 decembrie 2014 12:06   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Sharon Osbourne a făcut o dezvăluire deloc pe placul lui Jay Leno: ea a povestit cum a decurs partida lor de sex, din urmă cu 37 de ani.

Aventura celor doi a avut loc pe când Sharon avea 25 de ani şi nu era încă măritată cu rockerul Ozzy Osbourne, solist al trupei rock Black Sabbath. Sharon a spus că partida de sex nu a fost o experienţă plăcută, pentru că a durat prea puţin, conform contactmusic.com.

"A durat doar un minut, aşa că o să zic că a fost doar o secundă, asta a fost. Nu a fost plăcut, nu a durat destul de mult", a spus Sharon Osbourne, insistând apoi că nu îşi mai aminteşte altceva, pentru că totul s-a petrecut cu foarte mult timp în urmă.

În septembrie 2013, Jay Leno a vorbit, la rândul său, despre mica aventură pe care a avut-o cu britanica şi a declarat că Sharon obişnuia să îl sune la miezul nopţii şi îl ţinea de vorbă câte o oră.

"Asta s-a întâmplat când amândoi eram singuri. M-a văzut la The Comedy Store, eu nu o cunoşteam, şi a făcut rost de numărul meu de telefon şi mă suna în fiecare seară şi stăteam de vorbă o oră. Mă suna doar, nu mi-a spus cine este. Dar avea accent britanic şi era foarte inteligentă", a declarat Leno în 2013.

Mai multe