Jennifer Aniston divorţează la doar 8 luni de la nuntă?

14 aprilie 2016 21:30   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

N-au apucat să sărbătorească opt luni de la căsătorie, că deja se pregătesc de divorţ. Revista americană “National Enquirer” l-a prins pe Justin Theroux (44 de ani) plecând dimineaţa din casa unei blonde sexy.

E clar, Jennifer Aniston nu are noroc în dragoste şi pace. Când toată planeta aştepta să anunţe că va deveni mamă, iată că destinul îi joacă iar o festă. Deşi trăiau împreună de mai bine de cinci ani, Jennifer şi Justin nu s-au căsătorit decât acum opt luni, când şi-au organizat o nuntă restrânsă, cu familia şi prietenii.

Păreau mai fericiţi ca niciodată, când Jen a aflat că de 14 ani soţul ei trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu designerul de la Hollywood  Heidi Bivens. Reacţia ei a fost explozivă. A anunţat că va păstra aparenţele în public, dar că va face ce a făcut şi când a fost înşelată de Brad Pitt cu Angelina Jolie. Aşa că se anunţă un divorţ de 170 de milioane de dolari.

Gurile rele spun că Justin s-ar fi mutat la hotel, părăsind încă de acum o lună apartamentul conjugal din New York. Heidi era considerată de Jennifer o bună prietenă de familie.

Trădată de Brad Pitt

Jennifer Aniston a mai fost căsătorită între 2000 şi 2005 cu Brad Pitt. În timpul filmărilor la „Dl. şi D-na Smith”, unde a avut-o ca parteneră pe Angelina Jolie, Brad Pitt a călcat strâmb. Cei doi s-au îndrăgostit la filmări şi în 2005 Brad a divorţat de Jennifer. Deşi ştia că o înşală încă din 2004, Jennifer Aniston a sperat, timp de un an, că Brad se va întoarce la ea.

Mai multe