Jennifer Aniston, înşelată de soţ cu o tinerică?

26 martie 2017 21:01   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

E disperată! Actriţa Jennifer Aniston a descoperit că soţul ei, Justin Theroux, se întâlneşte în secret cu fosta sa parteneră de film, Emily Meade. Diva a înnebunit când a aflat că cei doi menţin legătura.

A mai păţit-o o dată, de aceea suflă şi în iaurt! Jennifer Aniston (48 de ani) e nebună de gelozie, fiindcă tot aşa l-a pierdut şi pe primul soţ, Brad Pitt, care s-a îndrăgostit de Angelina Jolie, în timp ce juca împreună cu ea într-un film. Istoria se repetă, citează revista “OK! SUA”, referindu-se la faptul că actualul soţ al divei, Justin Theroux (45 de ani), ar avea o relaţie specială cu mult mai tânăra actriţă, Emily Meade (28 de ani), pe care a cunoscut-o în timp ce jucau în serialul “Cei rămaşi”.“Jennifer a descoperit că Emily menţine legătura cu soţul ei, deşi aceasta nu mai e partenera lui de film de mai mult timp”, a dezvăluit o sursă apropiată cuplului.

Cei doi nu numai că schimbă mesaje pe telefon. Ei s-ar fi întâlnit în secret, recent, în mai multe rânduri, în New York, a mai dezvăluit revista “OK! SUA”.

Vedeta serialului “Prietenii tăi”, Jennifer Aniston, s-a căsătorit cu actorul Justin Theroux în 2015, după patru ani de relaţie.Ea şi-a revenit foarte greu după divorţul de actorul Brad Pitt (53 de ani), care a pus capăt unei căsnicii fericite de cinci ani.

Brad a lăsat-o pentru Angelina Jolie (41 de ani), pe care a cunoscut-o în timp ce turnau împreună filmul “Domnul şi doamna Smith”, în 2005.

Aniston şi Brad au fost căsătoriţi din 2000 până în 2005. Justin Theroux are o avere de 20 de milioane de dolari.

Jennifer Aniston are în conturi 200 milioane de dolari, iar Emily Meade numai 1 milion de dolari.

Mai multe