Jennifer Garner s-a apucat de grădinărit! Cum și-a surprins fanii fosta soție a lui Ben Affleck?

13 octombrie 2021 10:34   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Jennifer Garner, 49 de ani, este o gospodină desăvârșită. Actrița își strânge singură recolta din grădină. Actrița care a fost surprinsă zilele trecute la o piață a țăranilor din Los Angeles în căutare de dovlecei pentru Halloween a ajuns la concluzia că cei mai frumoși dovleci tot în grădina ei cresc.

Jennifer Garner, 49 de ani, și-a surprins fanii într-o postură mai puțin obișnuită. Ea a postat o înregistrare pe contul ei de Instagram în care apare în timp ce grădinărește. Chiar dacă sunt destul de micuți dovleceii din grădina proprie, Garner și-a pus mănușile și salopeta și a început să culeagă recolta. Ea a postat recent o scurtă filmare din timpul grădinăritului și a adunat o grămadă de aprecieri. Garner a fost măritată cu Ben Affleck între 20015 și 2018 și au trei copii împreună, pe Violet, Seraphina și pe Samuel.

Citește și:

Jennifer Garner, surprinsă la piață după ce fostul soț a apărut sărutându-se pasional cu J.Lo

Adio singurătate! Jennifer Garner iubește din nou

Jennifer Garner a divorțat de Ben Affleck în 2018

Jennifer Garner (49 de ani) a fost măritată cu Ben Affleck (49 de ani) între 2005 și 2018, când au divorțat după ce Garner a descoperit că o înșela cu bona copiilor, Christine Ouzounian. Ei au împreună trei copii, Violet (15 ani), Seraphina (12 ani) şi Sam (9 ani).  Ben a declarat că divorțul de Jennifer Garner este cel mai mare regret din viața sa. JLo şi a fost măritată cu cântărețul Marc Anthony, între anii 2004 şi 2014. Ei au împreună o pereche de gemeni, Max și Emme, de 13 ani. JLo a mai fost căsătorită cu Ojani Noa, între 1997-1998 și Cris Judd, între 2001-2003. Între 2011-2016 a avut o relație cu Casper Smart. Jennifer Garner și-a dat aprobarea ca fostul său soț să aibă o altă relație. Jennifer Garner are o avere de 80 de milioane $ și după divorțul de Ben se gândește serios să revină pe platourile de filmare.

Mai multe