Jennifer Garner s-a logodit? Are un iubit din 2018

4 noiembrie 2021 16:32   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Au apărut zvonuri că Jennifer Garner s-a logodit. Fosta soție a lui Ben Affleck a lăsat să se înțeleagă că s-a logodit cu John Miller.

Au apărut zvonuri că actrița Jennifer Garner (49 de ani) s-a logodit. Ea a fost văzută cu un inel cu diamante pe mâna stângă. Garner se iubește cu John Miller din 2018. Relația lor a început după ce a fost finalizat divorțul său de Ben Affleck (49 de ani). Ei au împreună trei copii, Violet, de 15 ani, Seraphina, de 12 ani, și Sam, în vârstă de 9 ani. Spre deosebire de foștii parteneri ai lui Jennifer Garner, care proveneau din lumea artistică, Miller provine din lumea afacerilor. El este președintele director general al companiei CaliGroup.

Luna trecută, o sursă citată de ”Us Weekly” a dezvăluit că relația dintre Jennifer Garner și John Miller e serioasă. În august 2020, au făcut o pauză de relație, dar din mai 2021 au o fericită relație împreună. Miller o face fericită pe Garner. Ea se simte în siguranță cu John, care e cu totul altfel decât ceilalți bărbați pe care i-a cunoscut, spune sursa mai sus citată. Căsnicia cu Ben Affleck a durat din 2005 până în 2015, dar divorțul s-a finalizat trei ani mai târziu. Înainte, ea a fost măritată cu Scott Foley din 2000 până în 2004. John Miller a mai fost însurat cu Caroline Campbell, împreună cu care are doi copii. Au apărut zvonuri că Jennifer Garner s-a logodit.

Mai multe