Jennifer Grey din filmul „Dirty Dancing” s-a iubit cu un actor celebru. Tragedia care i-a despărțit

8 decembrie 2021 11:17   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Jennifer Grey a cunoscut celebritatea cu dansul ei senzual, pe care îl executa alături de Patrick Swayze, într-o producţie de mare succes, „Dirty Dancing”.

Actrița s-a bucurat de o carieră de succes la Hollywood, pe care a obținut-o pas cu pas. Cum dansatorul Joel Grey și cântăreața Jo Wilder erau părinții ei, Jennifer a trăi din primii ani de viață în lumea showbizz-ului.

Grey a obținut la început roluri micuțe, dar a continuat să se îmbunătățească în meseria ei și, în cele din urmă, a primit adevărate recunoaștere după ce a apărut în filmul de dragoste și dans din 1987  „Dirty Dancing”. Grey a jucat rolul lui Baby Houseman, iar Swayze pe cel al lui Johnny.

Romantismul celor doi i-a ținut pe mulți fani lipiți de ecran. Performanța lor nu numai că a ajuns la inima fanilor, dar producția a avut un succes imens.

După film, cariera lui Grey a câștigat teren, permițându-i să apară în seriale de televiziune de top. Unul dintre aceste seriale a fost „Friends” . În seria din 1995, actrița a jucat rolul lui Mindy, o prietenă apropiată a uneia dintre personajele principale, Rachel.

La un moment dat, Jennifer a fost diagnosticată cu cancer tiroidian . Tumora a fost descoperită după ce a ajuns la spital pentru un control. Vestea bună a fost că boala era vindecabilă. În loc să treacă prin chimioterapie, actrița a intrat sub cuțit și tumora i-a fost îndepărtată.

Citește mai multe aici!

Mai multe